Wil je meer privacy in de badkamer? Dan kun je hier verschillende mogelijkheden voor vinden. Raamdecoratie komt namelijk in verschillende varianten, waardoor er altijd wel een optie is voor de ruimtes in jouw woning. Echter kun je lang niet alle decoratie zomaar in jouw badkamer hangen, doordat deze bestand moeten zijn tegen vocht en andere invloeden. Voornamelijk bij jaloezieën is het goed opletten voordat je een aankoop doet. Maar waar moet je dan allemaal op letten en welke varianten zijn nou echt geschikt voor in de badkamer? Onderstaande informatie zet een aantal opties op een rij. 

Aluminium jaloezieën in meerdere varianten 

Een van de varianten die uitermate geschikt is voor in de badkamer zijn de aluminium jaloezieën. Deze jaloezieën van aluminium zijn vochtbestendig en kunnen ook tegen een stootje. Je kunt deze in meerdere kleuren aanschaffen, waarbij er een extra coating over het aluminium wordt geplaatst. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het raam op te meten en de aluminium jaloezieën aan te schaffen. Zo heb je te allen tijde de jaloezieën die je wenst te hebben en kun je voldoende privacy krijgen tijdens het douchen of het nemen van een bad. 

Houten jaloezieën op maat voor meer sfeer

Je kunt ook kiezen voor houten jaloezieën op maat. Hout is niet altijd vochtbestendig, maar de jaloezieën worden hiervoor voorzien van een goede coating. Hout brengt echter wel veel sfeer in jouw badkamer. Vooral bij een landelijk interieur kan het bijvoorbeeld een grote bijdrage leveren aan de uitstraling van de ruimte. De houten jaloezieën op maat laten maken laat jouw tevens genieten van jaloezieën die volledig bij jouw ramen past, waardoor je ook de lichtinval kunt bepalen. Zo voorkom je dat mensen bij jou de badkamer in kunnen kijken en kun je ook een goede sfeer creëren. 

Raamdecoratie voor de grootste gemakken 

Je kunt altijd naar andere raamdecoratie kijken om jou nog meer mogelijkheden te geven. Hiervoor kun je niet alleen kijken naar de decoratie die hierboven genoemd is, maar ook naar varianten die jou nog meer gemakken geven. De raamdecoratie kan daarbij te allen tijde op maat gemaakt worden, waarbij rekening wordt gehouden met de afmetingen en de kleuren die jij wenst te hebben. Jij kunt jouw badkamer de uitstraling geven die je wenst te hebben en ook meer opties biedt voor het samenstellen van jouw interieur en de accessoires.