Woon jij in een huis die al jarenlang dezelfde inrichting heeft en is deze nodig toe aan wat vernieuwing? Dan is het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Een aanpassing in je woning doet namelijk ontzettend veel wonderen. Niet alleen lijkt je stulpje ineens totaal anders, maar ook zorgt dit voor creativiteit en nieuwe inspiraties. Mits je het opnieuw inrichten van de kamers op de juiste manier aanpakt natuurlijk. Gelukkig ben je vandaag na lang surfen op het web bij deze blog belandt. Wij behandelen een paar gouden tips voor het opnieuw inrichten van je woning! 

Nieuwe likje verf 

Veel mensen denken dat het opnieuw inrichten van de kamers in je huis een ingewikkelde klus is. Hierdoor ben je sneller geneigd om het plan erbij neer te leggen. Gelukkig kun je op een hele leuke en eenvoudige manier je woning een nieuwe uitstraling geven met een nieuw likje verf. De muren die ooit mooi wit waren zijn nu gelig aangeslagen, de lichtblauwe kleur muur lijkt momenteel wel alsof het troebel water uit de gracht is en op de kozijnen zitten allerlei viezigheidsvegen. Race dus snel naar de winkel en begin allerlei potten met verf in te kopen in de kleuren die je mooi vindt. Vergeet niet kwasten te kopen en een verfroller om makkelijk in de hoogte te verven.  

Vervang je oude meubels 

Een andere mooie manier om de look in je woning een nieuw leven in te brengen, kun je doen door de meubels die al jarenlang in op dezelfde plek in je kamer staan te vervangen. Weg met die bank die je van je moeder hebt overgenomen of de leren stoel van je opa die al zo oud is dat de snippers ervan af dwarrelen. Wij raden je daarom aan naar een meubelwinkel te gaan. Denk erom dat je altijd goed de afmeting van de kamers weet in je huis. Het zou zonde zijn als je een grote, dure bank hebt aangeschaft die uiteindelijk niet in de kamer past. 

Kunst op maat 

Wil je echt iets geks doen en de creativiteit een kamer inbrengen? Dan is kunst op maat wel iets voor jou! Het leuke hieraan is dat je oneindig vrijheid hebt in mogelijkheden wat je in huis kunt toevoegen. Denk aan een schilderij, sculptuur of meubel. Misschien heb je zelf een tof idee die je graag uit wil laten werken door een kunstenaar of vind je het prettiger om kunstadvies te nemen? Alles is mogelijk, gebruik de zoekterm: kunst in huis van Art & Lef dan heb jij gegarandeerd een uniek kunstobject in je gewenste kamer!