Bent u het zat om telkens weer handmatig je hek of poort te openen? Dan is deze blog geschikt voor jou. In deze blog wordt alles verteld over het automatiseren van je poort of hek. Steeds meer mensen stappen over op het gebruik van een hek of poort rondom het huis. Naast dat een hekwerk een mooie uitstraling heeft, biedt het ook veiligheid. Het is dus van belang om je hek of poort goed af te sluiten. Het nadeel daarvan is het keer op keer handmatig openen wanneer je aankomt of net wil vertrekken. Dé oplossing hiervoor is het elektrificeren van uw hek of poort.

Automatische opener voor enkel hek of poort

Een automatische opener is een set die gemakkelijk te installeren is voor je enkele deur, poort of hek. Met een complete set open je met één druk op de knop de enkele deur, poort of hek. Bij deze sets worden meerdere afstandsbedieningen meegeleverd én is er de mogelijkheid om er meer bij te laten maken. Hierdoor kan je het hele gezin voorzien van een eigen afstandsbediening. Bent u de afstandsbediening vergeten? Geen zorgen, vaak is het ook mogelijk om het hekwerk alsnog handmatig te openen met een code of een knop. Met zo’n elektrische hekopener hoef je nooit meer door de regen het hek te openen.

Automatische vleugelhekopener

Een automatische vleugelhekopener is speciaal ontwikkeld voor poorten, hekken en deuren met twee uitslaande onderdelen. Deze opener wordt vaak gebruikt voor grote garagedeuren en entreepoorten. Met een complete set open je met één druk op de knop de uitslaande vleugeldeuren. Ook hier is het mogelijk om meerder afstandsbedieningen te maken voor het gehele gezin. Met een uitbreiding van de set is het ook mogelijk om je poort of hek handmatig te openen met een code. Deze elektrische poortopener zorgt ervoor dat je nooit meer je auto hoeft uit te stappen om de poort of het hek te openen.