Hoe werkt het bevriezen van vet eigenlijk? Het bevriezen van vet ook wel cryolipolyse genoemd wordt met een speciale apparaat gedaan dat ongeveer -1 graden wordt. De vetcellen gaan dood als ze koud worden en zo kunt u snel en gemakkelijk de vetcellen verwijderen. Wilt u ergens je vet verliezen bijvoorbeeld alleen op uw buik? U kunt dat dus nu doen. U hebt wel een paar voor en nadelen als u uw vet wilt bevriezen. De voordelen zijn: Het is wetenschappelijk bewezen dat het echt werkt, Je hoeft geen verdoving voor de behandeling, het doet geen pijn, u hoeft niks na de behandeling te doen, u kunt na de behandeling alles doen. U heeft geen hersteltijd en de vetcellen verdwijnen definitief. Wat zijn dan de nadelen? De nadelen zijn: U kunt het resultaat pas ongeveer na een maand zien, u kunt op het begin een beetje last krijgen van de plek waar de vetcellen zijn verwijdert, u moet een paar weken wachten tussen de twee behandelingen en het kost best veel geld om het vet te bevriezen. Het heeft ook te maken met welk deel u wilt gaan vet bevriezen

Op welke plekken kun jij allemaal je vet bevriezen?

U kunt uw vet bevriezen op 11 verschillende plekken op uw lichaam. U kunt uw vet verwijderen op uw: onderkin, oksels, rug, buik, arm, taille, heupen, dijen,lovehandles, binnenbenen en mannenborsten. Verschillende plekken hebben ook een verschillende prijs. uw onderkin is een kleiner oppervlak dan de rug en daarom is het ook goedkoper om het vet van uw onderkin te laten bevriezen vergeleken de rug. RB Clinics gebruikt de clatuu alpha als het apparaat om vet te bevriezen. De clatuu alpha heeft 7 verschillende behandel koppen. Elk ander behandelkop is voor een ander deel van het lichaam geschikt. Vindt u dat u ergens op uw lichaam te veel vet hebt? U kunt dan komen naar RB Clinics. Ze kunnen met de cryolipolyse behandeling uw vet bevriezen in maar drie kwartier. U kunt na de behandeling alles doen wat u wilt en u hoeft niet te herstellen. Moet u na de behandeling gaan sporten? U kunt dan na de behandeling sporten.

Wanneer kan ik het resultaat zien?  

Na ongeveer 6 tot 8 weken kunt u het resultaat goed zien. Uw eigen lichaam verwerken de vetcellen in uw lichaam. Doordat de vetcellen koud worden en doodgaan denkt uw lichaam dat het slechte cellen zijn en uit het lichaam moet gaan. De vetcellen gaan dan via een natuurlijke manier uit uw lichaam zonder zelf iets te doen. Heeft u nog vragen? U kunt het vragen aan RB Clinics.