Het Wildrijk is een prachtig natuurgebied, dat zich bevindt op de grens van Sint Maartenszee en Sint Maartensvlotbrug. In Het Wildrijk kan u dus echt de prachtige natuur bewonderen en waarderen. Naast dat Het Wildrijk een prachtig natuur met zich meebrengt, brengt het ook nog een ander voordeel met zich mee. U kan namelijk ook verblijven in Sint Maartenszee bungalowpark. Sint Maartenszee bevindt zich namelijk niet heel ver van Het Wildrijk en is een leuk en knus dorpje waar u kan deelnemen aan veel leuke activiteiten voor of nadat u Het Wildrijk heeft bezocht. Daarnaast zou u ook heerlijk aan het strand kunnen liggen. 

Elke winter vleermuizen in de vleermuisbunker 

Het Wildrijk heeft een speciaal een bunker ingericht zodat vleermuizen daar kunnen verblijven in de bunker wanneer het winter is. Elk jaar komen er steeds meer vleermuizen in die bunker en in het bos begint het aantal vleermuiskasten ook te groeien. Elk jaar zal u dus steeds meer vleermuizen gaan zien in Het Wildrijk. Zo zijn er maar liefst zeven verschillende soorten vleermuizen te vinden in Het Wildrijk. In de bunker bevinden zich maar liefst zestien verschillende soorten vleermuizen.

Als u niet bang bent voor vleermuizen, is Het Wildrijk dus zeker het bezoeken waard. Voornamelijk in het winter aangezien u dan allerlei vleermuizen ziet rusten in de bunker.

Prachtig pad om op te wandelen

Het Wildrijk is geen heel groot bos, maar wel het bezoeken waard. U kan daar op zijn minst een uur rondwandelen en genieten van het prachtige natuur. Zowel in de winter als in de zomer kan u daar wandelen op een prachtig pad. Het voorjaar is toch wel het moment om te gaan wandelen als u graag wil wandelen in Het Wildrijk. Het pad is namelijk bedekt door prachtige blauwe hyacinten. Af en toe zal u ook een andere kleur hyacint zien, zoals wit en roze.

Wanneer u dus een groot fan bent van bloemen en prachtige kleuren, is Het Wildrijk in het voorjaar de perfecte bestemming voor u. 

Vogels die langs u heen vliegen 

In Het Wildrijk zijn er niet alleen maar vleermuizen te vinden. U kan er ook allerlei prachtige vlinders en vogels vinden. Zo ziet u bij een boom een grote specht of prachtige vlinders, zoals de kleine vos vlinder of de Atalanta vlinder. U zou heel misschien ook nog de ijsvogel kunnen zien tijdens uw wandeling door Het Wildrijk.

Het Wildrijk is niet al te ver weg van Groote Keeten. U zou dus ook vakantiehuisjes Groote Keeten kunnen boeken als u wil gaan wandelen in Het Wildrijk. Met de auto is het namelijk maar een kwartiertje rijden. Lopend zal u echter wel wat langer onderweg zijn, maar het is de moeite zeker waard.